Seguidores

martes, 15 de marzo de 2011

D'agulles perdudes (2)

Bossa sencilla per ordenar les agulles de fer mitja.




Una altra manera de tenir les agulles recollides. Aquesta bossa entretén molt més que l’anterior ja que s’ha d’embuatar la roba primer.




Aquesta bossa és un model tipus joier de viatge. Les agulles van clavades en cadascun dels seus compartiments, fets amb repunts amb la màquina de cosir. Una vegada les agulles estan introduïdes, podeu enrotllar la bossa i tancar-la amb el cordills que he afegit.




Com podeu veure, el resultat és fantàstic, no ocupa lloc i queda tot ben endreçat. També la podeu fer amb robes més primes, restes de robes que tenim per casa i amb teles estampades per donar una mica de color i fent servir la imaginació. 


3 comentarios:

  1. Hola Núria, soy Ana, he visto tu comentario en mi blog, y me alegro de que te hayan gustado mis jabones, seguro que si pruebas a hacerlos te engancharas como me pasó a mí, además veo que has abierto tu blog hace poquito como yo, y nosotras las novatas tenemos que apoyarnos jeje, por cierto me ha gustado mucho tu organizador de agujas, veo que eres una manitas de la costura, la verdad es que es buena idea para tenerlas guardadas y que no te pinchen cuando vas a cogerlas como me pasa a mi jejeje, bueno para lo que quieras ya sabes dónde encontrarme, tú y el que quiera pasarse por allí, saludosss.

    www.jabonani.com

    ResponderEliminar
  2. Olá flor,

    Que lindo trabalho!!!
    Me tornei seguidora.
    Que Deus lhes abençoe....abraços

    http:ateliemagiartesanal.blogspot.com

    ResponderEliminar
  3. Mauriceia, tienes un blog donde el tiempo no existe. besos

    ResponderEliminar